200+ alergenov

Med vašim čudovitim vrtom in vašimi krznenimi prijatelji je v zraku več kot 200 različnih alergenov, ki lahko simptome alergije. Preberite več o teh sprožilcih in ugotovite, kako lahko alergijski izdelki Claritine®S pomagajo lajšati vaše simptome.

Kaj so zračne alergije

Več kot 200 različnih alergenov, prisotnih v zraku, delimo v štiri kategorije, ki vključujejo alergene živali, plesni, pršiceX pršice
Pogost sprožilec celoletnih alergij. To so mikroskopske pršice, ki živijo v vlaknih blazin, vzmetnic, odej in preprog. Živijo od naših odmrlih kožnih celic. Vdihavanje njihovih iztrebkov lahko povzroči alergijske reakcije, kot so izcedek iz nosu, kihanje in zamašen nos.
in cvetni prahX cvetni prah
Drobna praškasta snov, običajno rumene barve, sestavljena iz mikroskopskih zrn, ki se izločajo iz moškega dela cveta, imenovanega prašniki, ali iz moškega storža drevesa.
iz trave, dreves, plevela in rož.

Ti viri zračnih alergenov so zelo lahki, zato lahko potujejo po zraku ter se primejo oblačil in las. Cvetni prahX Cvetni prah
Drobna praškasta snov, običajno rumene barve, sestavljena iz mikroskopskih zrn, ki se izločajo iz moškega dela cveta, imenovanega prašniki, ali iz moškega storža drevesa.
ambrozije so našli celo na morju 600 kilometrov od kopnega in tri kilometre v višino. 1 Študija je pokazala, da je bil najpogostejši mačji alergenX alergen
Snov, ki jo vaše telo zazna kot tujo in škodljivo ter sproži alergijsko reakcijo.
odkrit v 100 odstotkih preizkušenih letalskih sedežev. 2

Tabela, ki prikazuje različne vrste alergenov, ki jih lahko Claritine® S pomaga lajšati.
OBSTAJA VEČ KOT 200 RAZLIČNIH ALERGENOV

OBSTAJA VEČ KOT 200 RAZLIČNIH ALERGENOV

Claritine® S zagotavlja 24-urno lajšanje simptomov, ki jih lahko sprožijo različni alergeni.

Da bi razumeli, kako Claritine® S zagotavlja 24-urno lajšanje simptomov alergij brez povzročanja zaspanosti*, je pomembno vedeti, kaj povzroča alergijsko reakcijo.
Ko vdihnete ali si drgnete nos ali oči, alergeni vstopijo v vaše telo in vaš imunski sistemX imunski sistem
Obrambni sistem telesa, ki nas varuje pred okužbami in tujki.
sproži preobčutljivostno reakcijo. Z namenom odstranjevanja snovi, ki jo šteje za škodljivo, vaše telo izvede različne reakcije in sprošča vnetne mediatorje, kot je histaminX histamin
Naravna snov, ki jo imunski sistem sprosti po izpostavljenosti alergenu. Ko vdihnete alergen, mastociti v nosu in sinusnih membranah sproščajo histamin. Nato se histamin veže na receptorje na bližnjih krvnih žilah, zaradi česar se povečajo (razširijo). Histamin se veže tudi na druge receptorje, ki…
.

Ko se histamin veže na receptorje v drugih celicah v telesu, se pojavijo alergijski simptomi, vključno z izcedkom iz nosu, kihanjem, srbečimi/solznimi očmi, srbenjem nosu ali žrela, zamašenim nosom in pritiskom v sinusih.

Kako deluje Claritine®S

Claritine® S: vsebuje loratadin, ki je antihistaminikX antihistaminik
Zdravilo, ki blaži simptome kihanja, srbenja in izcedka iz nosu z zaviranjem histaminskih receptorjev.
. Ovira reakcijo, ki jo sprožijo alergeni. Z oviranjem tega postopka Claritine® S lajša simptome alergij, ki jih lahko povzroči več kot 200 različnih alergenov, prisotnih v zraku.

Kdaj jemati Claritine®S

Upoštevajte navodila na etiketi. Zdravilo Claritine®S je priporočljivo jemati, če imate simptome alergij, kot so kihanje, izcedek iz nosu ali srbeče in solzne oči.

RAZIŠČITE IZDELKE CLARITINE®S

*Če se uporablja v priporočenem odmerku

LITERATURA

  1. Ragweed Pollen Allergy. Asthma and Allergy Foundation of America. Dostopano April 2021.
  2. Countless Tiny Creatures May Be Traveling for Thanksgiving Right Alongside You. Dostopano April 2021.

IZDELKI

Claritine® kombo

Claritine® kombo

Zdravilo Claritine® kombo blaži simptome, ki spremljajo alergijski rinitis (seneni nahod) in virusni rinitis. Blaži simptome, kot so kihanje, smrkanje ter srbenje nosu, odmaši nos in srbenje ter solzenje oči.

Claritine® S

Claritine® S

Zdravilo Claritine® S lajša simptome, povezane z alergijskim rinitisom, kot so kihanje, izcedek iz nosu ali srbenje nosu in pekoč občutek v očeh ali srbenje oči.